Iako borice na čelu, oko očiju i usana mogu biti šarmantne, te simpatične fine linije više volimo vidjeti na drugima negoli na samima sebi. Zbog toga se danas trudimo stvoriti rutinu njege kože kako bismo usporili prve znakove starenja kože i smanjili njihovu vidljivost.

Ipak, koliko god snažnu rutinu njege kože imali, ponekad se teško boriti protiv genetike i oštećenja isključivo kremicama. Tu u priču ulazi Tripollar - luksuzni beauty gadget koji će se uhvatiti ukoštac s upornim nepravilnostima na licu koje spuštaju naše samopouzdanje i utječu na sliku koju stvaramo o nama samima.

Kako ulaskom u tridesete godine koža počinje gubiti kolagen i elastin – dva važna proteina zaslužna za zdrav, zategnut i čvrst izgled kože, mnogi od nas tada počinju tražiti rješenja koja će povećati njihovu proizvodnju i zaustaviti neizbježne znakove starenja. I dok smo se donedavno uglavnom borili kremama i serumima obogaćenim brojnim sastojcima, beauty gadgeti koji ciljano djeluju na probleme na koži posljednjih godina postaju prave zvijezde naše rutine njege kože.

Oni sada postaju sve dostupniji i kod nas, a njihovim svakodnevnim korištenjem iz udobnosti svoga doma možemo postići fenomenalne rezultate zbog kojih ćemo zaboraviti na kozmetičare. Ti anti-age uređaji zainteresirali su i estetske kirurge, koji su proveli studiju kako bi otkrili koji od onih dostupnih na našem tržištu najbolje radi svoj posao. Projekt je trajao četiri mjeseca, tijekom kojih su tri estetičara testirala uređaje i bilježila njihovu učinkovitost. Na temelju iskustva i procjene, TriPollar STOP VX GOLD izašao je kao pobjednik i zasluženo dobio nagradu kao najbolji anti-age uređaj.
TriPollar STOP VX GOLD TriPollar STOP VX GOLD Foto: PR
Taj mali, ali snažni uređaj kombinira tri tehnologije – inovativnu TriPollar® Multi-RF tehnologiju (RF), dinamičku aktivaciju mišića (DMA ) i termalno mapiranje lica. Multi-RF i DMA tehnologije djeluju u tandemu kako bi potaknule prirodnu regeneraciju kolagena i elastina i tako zategnule kožu lica. S blagodatima radiofrekvencije svi smo već dobro upoznati, a ona djeluje tako što koristi izmjenu radiovalova kako bi ravnomjerno rasporedila toplinu u dermisu, dok je DMA tehnologija usmjerena na mišićni tonus, čiji volumen povećava i tako preoblikuje konture lica i stvara onaj zdravi, puni izgled kože.

Ovaj džepni uređaj, koji možemo sa sobom ponijeti kamo god se zaputili, nudi personalizirani pristup jer dolazi u paketu s revolucionarnom tehnologijom termalnog mapiranja. Taj algoritam mjeri temperaturu raznih dijelova na koži lica i na temelju toga istovremeno prilagođava jačinu struje i radiovalova koje otpušta.
TriPollar STOP VX GOLD TriPollar STOP VX GOLD Foto: PR
Poznato je da je zlato vrhunski vodič struje. Tako je TriPollar STOP VX GOLD opremljen s 24-karatnim zlatnim elektrodama koje će se u suradnji sa zlatnim gelom za obradu u kratkom vremenu razračunati s našim najvećim neprijateljima na koži, podići lice i zategnuti kožu.

Kako bi se postigli zavidni rezultati, uređaj je poželjno koristiti dva do tri puta tjedno kroz šest do osam tjedana. Jedan tretman traje 20 minuta, pri čemu bi lice trebalo podijeliti u nekoliko „područja“ i na svakom se zadržati četiri do pet minuta. Nakon što smo postigli željene rezultate, kasnije ih možemo održavati provođenjem tretmana dva do četiri puta mjesečno.

Elegantni uređaj TriPollar STOP VX GOLD, koji će zasigurno postati najbolji prijatelj svake žene koja vodi bitku s borama i finim linijama, zapravo čini zaokruženu rutinu njege kože lica. Možemo ga nabaviti u ROX Beauty Storeu u Ilici 54 ili putem njihova webshopa, a jednom kada ga imamo u svojim rukama, na nama je samo da odvojimo nekoliko minuta za sebe i uživamo u neprocjenjivim trenucima uz ovaj mini uređaj koji skida godine s lica i za sobom ostavlja sjajan, zategnut i zdrav izgled na kojem će nam mnogi pozavidjeti.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom ROX Beauty po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju