Blistava, zdrava i jednostavno prekrasna koža san je svake žene, zato je njezina pravilna njega i briga visoko na popisu prioriteta. No nerijetko se događa kako su oni kvalitetni, prirodni proizvodi kojima želimo obasipati naše tijelo prilično skupi i cijenovno gotovo nedostupni.

 

Galerija Luxea suho ulje sa zlatnim česticama Luxea marmelada za brzo tamnjenje Luxea proizvodi +8 Luxea proizvodi

Naše beauty tržište obogatila je hrvatska tvrtka Anzotica Cosmetics koja je lansirala dva brenda: Moja Oaza i Luxea. Riječ je o preparativnoj kozmetici temeljenoj na prirodnim sastojcima koje će koža jednostavno obožavati, a dostupni su po pristupačnim cijenama.

Svoj dan bez njihovih proizvoda ne može zamisliti influencerica Matea Pavić koja kao farmaceutkinja najviše pozdravlja upravo njihovu formulaciju i pomno birane sastojke.

„Isprobala sam dobar dio tih proizvoda, a najdraži su mi krema za ruke s nevenom i jojobom te balzam za usne koji su stvarno načinjeni od kvalitetnih sastojaka.“, rekla je Matea te otkrila bez kojeg proizvoda ne ide na plažu:„To je Luxea suho ulje koje je puno šljokica i ima najveću koncentraciju šljokica od svih koje sam isprobala.“

S Luxeinim proizvodima osjećat ćete se poput prave kraljice jer njihove formule osim prirodnih sastojaka sadrže i zlato i kavijar, a od sada su dostupni u ljekarnama.

„U našim proizvodima koristimo isključivo sigurne i dozvoljene sastojke, znači ne koristimo nikakve štetne parabene, ftalate i triklosane, već baziramo formulacije na prirodnim i organskim sastojcima“, rekla je vlasnica tvrtke Marija Meglaj.

Baršunasti izgled kože i glamurozan sjaj koji ovi proizvodi ostavljaju osvojili su i svojevrsnu ambasadoricu brenda Zoru Bjelousov.

„Imam dva favorita. Od Luxee je to krema za lice Velvet Caviar, tako kako se lijepo luksuzno zove, takva i jest, te zlatno ulje sa zlatnim česticama. Napravi efekt tako da nisam više bijela i koža mi bude lijepa i preplanula“, rekla je Zora.

Sigurni smo da će zbog svega navedenog, Anzotica Cosmetics dobiti mnoštvo novih obožavatelja. Među njima će se zasigurno naći i dizajnerica Boudoira Martina Čičko Karapetrić: „Zapelo mi je za oko ovo suho ulje sa šljokicama. To ću sigurno isprobati, to se veselim.“

Luxea marmelada za brzo tamnjenje Luxea marmelada za brzo tamnjenje Foto: PR

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju