Za pjevačicu Eni Jurišić ova je godina zaista puna sreće i uspjeha. Nakon nastupa na Dori i nove pjesme koja je zauzela visoko mjesto na domaćim glazbenim ljestvicama, sada je u njezin život stiglo najveće veselje – njezina prva beba.

Domaći glazbeni par Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić dobio je djevojčicu. Pjevačica je svoje prvo dijete rodila u subotu, a sretnu vijest podijelili su na društvenim mrežama. 

Ispod fotografije na kojoj se vide ručice i nožice Eni je napisala datum rođenja, ime Elvie te posvetu koja kaže naš mali svjetić. Novopečeni tata Vjeko također je komentirao fotografiju i dodao naš mali svemir.

Pjevačica je na Storyju dodala kako su njih dvije sve odradile, jedino neće stići na nadolazeću dodjelu glazbene nagrade Porin - jer se moraju puno voljeti. 

Malena Elvie nosi baš posebno ima koje je podosta rijetko na našim prostorima. Radi se o starom ženskom imenu irskoga podrijetla, a neki izvori tvrde da bi moglo potjecati iz Engleske, ili čak Njemačke.

Elvie je ime bogato simbolikom i dolazi od irskoga Ailbhe, što znači 'bijelac' ili 'vođa vilenjaka'. Na staroengleskom Elvie znači 'plemeniti prijatelj', dok na njemačkom dolazi od poznatog ženskog imena Elvira.

Snažno žensko ime Elvie moglo bi biti i složenica nastala od imena mame i tate – odnosno Eni i Vjekoslava, koja čini tako sladak i zvučan spoj.

Hana Huljić i Petar Grašo Alba: Posebno značenje imena koje će Hana Huljić i Petar Grašo dati kćerkici

Osobe koje nose to ime plemenite su, snažne i motivacija su ljudima oko sebe, a mi smo sigurni da će baš takva biti i djevojčica poznatoga glazbenog para. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju