Muškarci rođeni u znaku bika ljubavi pristupaju ozbiljno jer im je jedan od životnih ciljeva i duboka, predana veza. Od njega ne očekujte da će se zaljubiti brzo, a zbog strah od odbijanja često mu treba puno vremena da prizna svoje osjećaje.

Ipak, postoje znakovi po kojima i prije nego čujete "volim te" možete znati koliko je vašem biku stalo, odnosno voli li vas.

Dok se pitate voli li vas, imajte na umu i da je vašem biku strastvena, prava ljubav jedna od najvažnijih stvari u životu. Onog trenutka kada vas zavoli, neće vas puštati. No, možda vam to, kako smo već napomenuli, neće priznati iste sekunde. Zato vi čitajte znakove i dajte vremena vašem biku.

Ovo je pet znakova da vas uistinu obožava. Umjesto da verbalizira svoje osjećaje, bik će vam ih pokazati malim gestama.

1. Stalno želi biti s vama

Kada zavoli, muškarac rođen u znaku bika htjet će većinu svog dragocjenog vremena provesti upravo s vama. Ako shvatite da samo traži prilike da budete skupa, to je dokaz da su osjećaji koje ima prema vama posebni. Jednom kada zavoli, bik će učiniti sve da se osjećate kao najsretnija osoba na zemlji. Sigurn oćete uvijek imati prvo mjesto na njegovoj listi prioriteta.

Cate Blanchett Zavodljive i snažne: Doznajte sve o ženama bikovima

2. Daje vam puno komplimenata

U trenutku kada shvatite da vam vaš bik često dijeli komplimente, bez ikakvog posebnog povoda, onda smatrajte sigurnim da mu je stalo do vas. Kad bik nešto kaže, on to stvarno misli. Ako kaže da vas voli, to je misao koja dolazi iz dubine njegova srca. Komplimente ne dijeli tako lako. Ako vas komplimentira definitivno osjeća povezanost.

3. Odan je

Prije nego se upusti u ozbiljnu vezu, bik će dobro razmisliti jeste li vi osoba s kojom se vidi do kraja života. Onog trenutka kada shvati da vi to jeste, bit će vam odan i njegove oči neće vidjeti nikoga osim vas. Odanost je jedna od istaknutijih osobina muškaraca rođenih u znaku bika. Kada vas zavoli, bit će vam odan cijelim svojim bićem. Cijenit će vas i razmaziti.

Slika nije dostupna Bikovi, slažete li se? Pet poteza kojima ćete ovaj snažni znak izbaciti iz takta

4. Želi saznati sve o vama

Kad muškarca rođenog u znaku bika netko ne zanima, onda nema nikakvu potrebu tu osobu upoznati na osobnoj razini. Ako vam vaš bik stalno postavlja pitanja o vašem životu, to je znak da mu je itekako stalo.

Imajte na umu da bikovi nisu osobe koje se lako otvaraju i zato ga nemojte prisiljavati da podjeli s vama svoje tajne na prvih nekoliko spojeva. Budite strpljivi i on će vas pustiti u svoj uži krug.

Zaključno, kada vam vaš bik kaže da vas voli, on uistinu misli ono što govori. Nikad ne sumnjajte u njegovu ljubav jer je odan i vjeran osobi koji voli. Ako mu se učinite zanimljivom, on će vas isprva promatrati i odlučiti jeste li jedno za drugo. Kada donese odluku da jeste, pripremite se za komplimente, darove, pažnju, najslađe komplimente, brižne dodire...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju