Filmska povijest prepuna je pamtljivih romantičnih scena koje obično završavaju strastvenim poljupcem između glavnih likova. No znate li iz kojih su filmova uzete ove legendarne puse?

Između Patricka Swayzea i Jennifer Grey postojale su trzavice na snimanju legendarnog plesnog filma iz osamdesetih godina prošlog stoljeća, no i danas se priča o njihovoj filmskoj kemiji.

Ryan Gosling i Rachel McAdams nisu se voljeli kada su počeli snimati danas kultnu priču iz pera Nicholasa Sparka, ali su nakon posljednje klape postali par u stvarnom životu.

Quiz Maker - powered by Riddle

Uostalom, iza svakog pravog poljupca postoji još bolja priča.

Zaigrajte naš kviz i probajte pogoditi kako se zovu filmovi u kojima su slavni holivudski glumci razmijenili neke od najlegendarnijih filmskih poljubaca.

Gustav Klimt: Najljepša slikarska posveta poljupcu iza koje se krije veza izvan okvira 'Poljubac' Gustava Klimta 'Poljubac' Gustava Klimta 'Poljubac' Gustava Klimta inspirirao je i brojne druge kreativce što doakzuje i ovaj mural u Dublinu +1 Poljubac se reinterpretira u mnogim dekorativnim predmetima za svakodnevnu uporabu

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju