Užitak je Hrvatima jako važan, pogotovo kada je seks u pitanju. No znamo li uopće koliko su Hrvati strastveni i koliko obraćaju pažnju na važnost sigurnog seksa?

Prema istraživanju brenda LELO, Hrvati u prosjeku vode ljubav 134 puta godišnje, a za čak 75 posto Hrvata u odnosu je najvažnija ljubav. Tijekom života Hrvati u prosjeku promijene 7 do 8 partnera.

Očito je da Hrvati vole seks, ali razmišljaju li o zaštiti? Iako su kondomi još uvijek daleko najučinkovitiji oblik kontracepcije, otpor prema njima pokazuju i muškarci i žene, prvenstveno zato što smatraju da je kondom fizička prepreka koja može umanjiti osjetljivost, intimnost, kontakt, ali i zato što su kondomi već desetljećima manje više isti. Već 70-ak godina, otkad je dodan mali vršak za pohranu sperme, pravog napretka nije bilo.

Očito je da Hrvati vole seks, ali razmišljaju li o zaštiti?

Dosadu u svijetu kondoma prekinuo je LELO HEX™, potpuno novi, redizajnirani kondom čija popularnost, sudeći po rezultatima prodaje, raste kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj. Ovaj kondom jedan je od najtanjih na tržištu, stvoren da zadovolji tri kriterija: udobnost, izdržljivost i osjetljivost.

Neobična kombinacija iznimno male debljine i iznimno velike izdržljivosti ljubavnicima jednostavno omogućava ne samo veću prisnost, izmjenu topline, osjetljivost i intimu, nego im vraća i ono što najviše trebaju: prirodan kontakt i sigurnost te opuštenost kod vođenja ljubavi.

Za inspiraciju kod stvaranja ovog kondoma poslužio je grafen, najtanji i najjači materijal na svijetu, a čini ga 350 malih, međusobno povezanih šesterokutnih ćelijica koje se upravo savršeno prilagođavaju svakom rastezanju ili pritisku. Ćelije su tanje od prosječnog kondoma, a njihovi rubovi kreiraju finu heksagonalnu mrežu s unutrašnje strane kondoma, umjesto vanjske, zbog čega kondom bolje prijanja za penis i teže spada.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju