U prvom hrvatskom shopping centru nove generacije sve je spremno za novi Friday'Z s brojnim iznenađenjima

Popularni izraz 'meet cute' proizašao iz holivudskih romantičnih komedija sve je češći na bucket listama mnogih generacija, a naročito pojedinaca željnih povezivanja sa svojom srodnom dušom na netipičan način. 'Meet cute' moment o kojem se u posljednje vrijeme toliko priča, najčešće podrazumijeva filmski susret dva lika koji svoju konverzaciju i upoznavanje započnu na simpatičan, vrlo često i nespretan, ali zabavan način. Ove scene često uključuju nesporazume, zabavne dijaloge, slučajne susrete i nezgode ili neke druge načine da se dvoje likova spriječi u susretu, dok za to vrijeme publika s uzbuđenjem iščekuje kada će se to konačno i dogoditi.

Primjer jedne takve 'meet cute' scene dolazi iz filma 'Kad je Harry sreo Sally', u kojoj se glavni likovi sretnu u kafiću nakon što su zajedno otišli na fakultet. Dok putuju zajedno, Harry pokušava osvojiti Sally, ali ona odbija njegove pokušaje. Nakon nekoliko sati vožnje stižu u New York te se nakon nekog vremena slučajno sretnu u kafiću dok svatko pokušava naručiti hranu. Njihov nespretan susret i zabavna rasprava o preferencijama hrane doveli su do stvaranja jedne od najpoznatijih 'meet cute' scena u filmskoj povijesti.

Pa u slučaju da već dulje vrijeme žudite za svojim 'meet cute' trenutkom, već ovog petka svratite na novi Friday'Z u zagrebačkom Z Centru čija je misija upravo spajati ljude kroz zabavu na prvom mjestu. Prvi hrvatski trgovački centar nove generacije svojim novim konceptom Friday'Z - uz tradicionalne posebne pogodnosti zakupaca s izvrsnim ponudama i popustima - na gotovo svim lokacijama centra nudi i brojna iznenađenja. Jednu od njih organizirao je CineStar koji upravo u Z Centru ima najmodernije kino dvorane, jedine u zapadnom dijelu grada, kao i prvo kino s 'Royal beds' ležajima za dvoje s još mnogo drugih luksuznih dodataka.

Ovog petka tako su svi željni izazova, zabave i znanja dobro došli na CineQuiz koji će tematski biti povezan upravo s aktualnim, ali i legendarnim filmskim naslovima. Vrhunska zabava uz jedinstveni kviz u predivno uređenom WOW! Bar-u jednako je zagarantirana kao i brojne vrijedne nagrade za najbolje (ili najkreativnije) timove. Za sve one koji žele pogledani novu filmsku avanturu, projekcije su omogućene u čak šest kino dvorana opremljenih vrhunskim tehnološkim rješenjima poput Harkness platna, Barco RGB laserskih projektora, JBl zvučnika i Crown audio pojačala.

Za one posjetitelje koje u sitnim noćnim satima čeka izlazak za koji je potrebno dodatno se urediti, CHIX Threading Bar nudi - 10% popusta na super popularni tretman naziva 'Brows up'. Riječ je o tzv. 'brow liftingu', pravoj zvijezdi njihovih Instagram promo usluga koji za cilj ima kreiranje ekstra širokih, često namjerno neurednih obrva. Posebne pogodnosti nudi i Simple Barber Shop, mjesto na kojem muškarci imaju vrijeme samo za sebe jer baš sve u prostoru namijenjeno je isključivo njima: vrhunska frizura, glazba i interijer za uživanje tijekom postupka specijaliziranih stilista koji kreativne ideje i sve želje klijenta provode u djelo.

Čak ni roditelji s djecom ne moraju brinuti jer posebne pogodnosti na Friday'Z nudi i MiniPolis, prvi dječji grad s više od 40 tematskih kućica koji se prostire na dvije tisuće kvadrata. Iskoristite - 10% popusta na rođendanske pakete uz gratis nezaobilaznu pinjatu, poseban paket koji vas u Z Centru čeka već ovog petka.

Stoga već ovog (kao i svakog drugog petka u mjesecu), svratite u Z Centar na Friday'Z gdje uz kvalitetno iskustvo kupovine po povoljnijim cijenama, na raspolaganju imate cijeli niz sadržaja i 'Food Court' s mnoštvom različitih restorana, modernim caffe barovima i beauty salonima. Navijamo i da doživite svoj prvi 'meet cute' moment, jer zašto ne? Samo bez nervoze – zdravlje i zabava neka su na prvom mjestu!

Više informacija o cjelokupnoj ponudi potražite na linku: https://zcentar.hr/fridayz-12-5-2023/

Foto: Danko Šimunović Styling: Marcela Vrček Foto: Danko Šimunović Styling: Marcela Vrček Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju