Trend nošenja prozirnih cipela ciklički se vraća u modu. To ne čudi ako je poznato da je prozirne cipele lako kombinirati s odjevnim komadima, a uz to vizualno produžuju noge. Prozirne cipele i čizme rade se od umjetnih materijala poput plastike i vinila koje izazivaju pojačano znojenje stopala.

Galerija Zamagljivanje cipela još je izraženije u prozirnim čizmama što je pokazala i Kim Kardashian Češka manekenka Karolína Kurková I Eva Longoria imala je problema sa zamagljivanjem cipela +3 Američka glumica Alysia Reiner

U ovom tipu obuće ništa ne možete sakriti - niti preuski model koji je možda bolno zgnječio nožne prste, niti znojno stopalo koje će zamagliti prozirnu štiklu. Pojačano znojenje nogu i zamagljivanje prozirne cipele moguće je spriječiti malim kozmetičkim trikovima. Mnoge dame nanijet će antiperspirant direktno na stopala kako bi spriječile znojenje.

Zamagljivanje cipela još je izraženije u prozirnim čizmama što je pokazala i Kim Kardashian Zamagljivanje cipela još je izraženije u prozirnim čizmama što je pokazala i Kim Kardashian (Foto: Profimedia)

Druge pak biraju modele cipela s otvorom na predjelu prstiju koje pojačavaju cirkulaciju zraka u obući i smanjuju mogućnost za zamagljivanje.

Što se dogodi kad zaboravite napraviti jednu od tih dviju važnih stvari, demonstrirale su brojne slavne dame iz javnog života – od Kim Kardashian do Eve Longorije. Njihove male modne gafove možete pogledati u fotogaleriji na početku teksta.

I Eva Longoria imala je problema sa zamagljivanjem cipela I Eva Longoria imala je problema sa zamagljivanjem cipela (Foto: Profimedia)

15 slavnih dama kojima je loša haljina pokvarila fotke s crvenog tepiha Dakota Fanning na humanitarnoj večeri Kate Hudson na dodjeli Oscara 2001. Gwyneth Paltrow na dodjeli Oscara 2002. +14 Uma Thurman na dodjeli Oscara 2004.

12 slavnih dama kojima su stilisti odabrali potpuno pogrešne štikle Julianne Moore Beth Behrs Britney Spears +12 Jennifer Garner

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju