Slavnoj glumici povjerena je uloga voditeljice koncerta 'Najljepša filmska glazba – Made in Italy' koji se održao u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Lisinski, u organizaciji talijanskog veleposlanstva. Lijepa Zrinka zablistala je u haljini Matije Vuice

Hrvatska glumica Zrinka Cvitešić koja niže uspjeh za uspjehom u Londonu došla je u Zagreb kako bi vodila koncert 'Najljepša filmska glazba – Made in Italy' koji se održao u koncertnoj dvorani Lisinski. Slavna glumica koja je zagrebačku adresu zamijenila londonskom niže uspjeh za uspjehom, ali ipak pronađe vremena i za povratak u Hrvatsku.

Za svečani koncert u organizaciji talijanskog veleposlanstva Zrinka je odabrala dugu haljinu boje ciklame haljinu iz kolekcije Luna(R) dizajnerice Matije Vuice kojoj je godinama vjerna u svim prigodama. 

Ovaj model idealan je za žene koje vole dodatno naglasiti svoje bokove, a zahvalan kroj istodobno stvara iluziju smanjenog struka. Zrinka je u haljini izgledala senzacionalno i glamurozno, poput prave holivudske dive na oskarovskom crvenom tepihu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju