Hrvatska glumica Zrinka Cvitešić niže velike uspjehe. U svom rasporedu uvijek pronađe vremena i za manje, ali jednako važne kulturne projekte, pa je tako preuzela ulogu pripovjedačice u izvedbi djela "Petrica i vuk" održanoj u Hrvatskom glazbenom zavodu

Galerija Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić +0 Zrinka Cvitešić Hrvatski komorni orkestar izveo je popularno orkestralnu suitu Sergeja Prokofjeva "Petrica i vuk" u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Zrinka Cvitešić blistala je u bijeloj haljini.

Ulogu pripovjedačice imala je Zrinka Cvitešić. Prelijepa 38-godišnja hrvatska glumica blistala je u prekrasnoj bijeloj haljini dizajnerice Matije Vuice čijim je kreacijama godinama vjerna.

Duga haljina ukrašena vezom i bisernim perlama zapravo je vrlo svestrana, pa bi glumica u njoj bez problema mogla zakoračiti na oskarovski crveni tepih, ali i pred oltar. Ovakvi romantični modeli haljina popularan su odabir za vjenčanja među mnogim budućim mladenkama.

U galeriji pogledajte još elegantnih izdanja Zrinke Cvitešić, a zatim saznajte više o novoj kolekciji vjenčanica Matije Vuice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju