U zagrebačkom Mozaik Event Centru održao se još jedan Story Hall Of Fame. Događaj je okupio brojna poznata lica koja su se prošetala crvenim tepihom u pomno odabranim modnim kombinacijama.

Galerija Zrinka Cvitešić na Story Hall Of Fameu Zrinka Cvitešić na Story Hall Of Fameu Zrinka Cvitešić na Story Hall Of Fameu +2 Viktorija Rađa u haljini modne kuće Balenciaga na 10. izdanju Story Hall of Famea

Poznate žene s hrvatske javne scene zablistale su u zanimljivim modnim kombinacijama, a pažnju nam je privuklo jednostavno, a istovremeno tako efektno izdanje glumice Zrinke Cvitešić.

Zrinka je ljubiteljica crne boje i statement komada koje gotovo uvijek začini nekim teatralnim dodatkom. Ovoga je puta odjenula ležerno crno odijelo koje je podigla na viši nivo zanimljivim modnim detaljima.

Dare to enter the new dimension! bila je tema ovogodišnjeg događaja, a poznata glumica svojom je kombinacijom zakoračila u novu dimenziju sasvim običnog modnog izdanja.

Hlače ravnog kroja vežu se u području gležnjeva, a uparila ih je s klasičnim sakoom kratkih rukava i satenskog obruba.

Zrinka Cvitešić na Story Hall Of Fameu Efektni korzet Zrinka je odjenula preko sakoa i tako kombinaciju podigla na višu razinu (Foto: Pixsell)

Kombinaciju je zaokružila dojmljivim korzetom ukrašenim perlama i šljokicama. 

Korzet je hit odjevni komad i ove sezone, a popularne su i perle - i u nakitu i na odjeći. Korzet će Zrinka kasnije moći nositi i samostalno, a odijelo, koje čine prsluk i hlače, lijepo je zaokružilo ovaj korzet, rekla nam je dizajnerica Matija Vuica. 

Što se tiče frizure, glumica je odabrala vječni klasik – zalizanu frizuru koja je odličan izbor kad želimo postići glamurozni, a istovremeno opušteni dojam. Malo boje cijeloj je kombinaciji dodala crvenim ružem koji joj odlično stoji.

Zrinka Cvitešić u izdanju stvorenom za glamurozne i svečane prigode Igor Kovač i Zrinka Cvitešić vodili su koncert u HNK Gala koncert u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu Gala koncert u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu +1 Zrinka Cvitešić u odijelu i efektnoj košulji

Zrinka Cvitešić na ovogodišnjem je Story Hall Of Fameu osvojila nagradu u kategoriji Najbolja glumica powered by Prahir Fine Jewellery.

U galeriji na početku teksta možete pogledati i ostale kombinacije s crvenog tepiha Story Hall Of Famea. 

Zrinka Cvitešić na Story Hall Of Fameu Zrinka Cvitešić u crnom odijelu na Story Hall Of Fameu (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju