Na programu 70. izdanja Dubrovačkih ljetnih igara našla se i predstava “Tko pjeva, zlo ne misli” redatelja Renea Medvešeka u izvedbi dramskog ansambla Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Galerija Tenisice modne kuće Saint Laurent s efektnim ukrasima u obliku zvijezde +0 Zrinka u tenisicama brenda Saint Laurent prošlog ljeta na zagrebačkoj špici

Ulogu legendarne Ane Šafranek u ovoj kazališnoj predstavi ima glumica Zrinka Cvitešić. Nakon uspješne izvedbe održane u dubrovačkom parku Gradac, Zrinka se sa svojim kolegama uputila na piće.

Kako i priliči ležernim ljetnim noćima, njezin stajling bio je vrlo opušten. Od glave do pete odjevena u bijelo, lijepa glumica nije mogla proći neprimijećeno.

Tanke hlače udobnog kroja i sako ispod kojeg je imala top bez rukava Zrinka je kombinirala s tenisicama modne kuće Saint Laurent u kojima je prošlo ljeto prošetala zagrebačkom špicom.

Zrinka Cvitešić Zrinka u tenisicama brenda Saint Laurent prošlog ljeta na zagrebačkoj špici (Foto: Slaven Janđel)

U pitanju je rasprodani model ukrašen metalik zvijezdama lansiran 2015. godine. Baš kao i mnoge druge dame, izgleda da je i Zrinka iz sezone u sezonu vjerna modelima obuće koji je ne razočaraju pa tako i ovo ljeto više vjeruje svojim tenisicama nego štiklama u kojima je rijetko viđamo.

Tenisice modne kuće Saint Laurent s efektnim ukrasima u obliku zvijezde Tenisice modne kuće Saint Laurent s efektnim ukrasima u obliku zvijezde (Foto: Lyst/Saint Laurent)

Pogledajte i "otpisane" tenisice kojih se ni Zrinka Cvitešić ne odriče:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju