U Zagrebu je održana svečana dodjela nagrade "Dražen Petrović" koju Hrvatski olimpijski odbor dodjeljuje najboljim i najuspješnijim mladim sportašima. Dodjela se inače održava u muzejsko-memorijalnom centru posvećenom našem neprežaljenom košarkašu, ali ovaj put održana je u kinu Kaptol Boutique.

Galerija Dodjela nagrade Dražen Petrović najboljim mladim sportašima Dodjela nagrade Dražen Petrović najboljim mladim sportašima Zrinka Cvitešić došla je na dodjelu nagrada najboljim mladim sportašima +4 Zrinka Cvitešić došla je na dodjelu nagrada najboljim mladim sportašima

Naime, uoči uručivanja priznanja prikazan je dokumentarac "Naš mali" o životu i karijeri Dražena Petrovića. Na dodjeli je bila i njegova majka Biserka Petrović, ali i glumica Zrinka Cvitešić koja će u najavljenom igranom filmu o Draženu utjeloviti upravo Biserku.

Zrinka Cvitešić došla je na dodjelu nagrada najboljim mladim sportašima Zrinka Cvitešić došla je na dodjelu nagrada najboljim mladim sportašima (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Lijepa Zrinka pojavila se na dodjeli u jednostavnom i vrlo ljetnom izdanju, barem po pitanju boje zastupljene u njezinoj kombinaciji. Nosila je odijelo u bijeloj boji s decentnim i tankim prugicama, a ispod sakoa odjenula je klasičnu bijelu majicu.

Zrinka Cvitešić došla je na dodjelu nagrada najboljim mladim sportašima Zrinka Cvitešić došla je na dodjelu nagrada najboljim mladim sportašima (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Na nogama je imala mokasine u bež boji s bijelim potplatima ukrašene bež lancem. Mokasine su jedan od onih modela obuće koji među našim čitateljicama uvijek izazovu podjelu mišljenja. I dok ih jedan dio dama smatra vrlo udobnim, praktičnim i lijepim modelom cipela, ljubiteljice visokih potpetica uglavnom ih ne vole i smatraju previše ležernima.

Zrinka Cvitešić u mokasinama Zrinka Cvitešić u mokasinama (Foto: Profimedia)

U većini anketa na tu temu čitateljice su rekla kako im mokasine nisu među omiljenim cipelama i da ih ne smatraju pretjerano lijepima. Međutim, mokasine su posljednjih nekoliko sezona jedan od najpopularnijih modela u oba prijelazna razdoblja, onom iz zimske u proljetnu sezonu i prelasku iz ljetne u jesensku.

Nosite li mokasine?

glasova:

Mokasine u street style izdanju Mokasine u street style izdanju (Foto: Shutterstock)

Obožavaju ih i modne trendseterice koje ih kombiniraju uz gotovo sve odjevne komade. Odlične su u kombinaciji s trapericama i klasičnim blejzerom, ali izgledaju dobro i uz suknje i haljine. Voljeli ih ili ne, sigurno je da udobniji model klasičnih jesenskih cipela ne postoji.

Mokasine u street style izdanju Mokasine u street style izdanju (Foto: Shutterstock)

Jeste li spremni? Devet novih modela cipela koje će vladati ove jeseni Prada, jesen/zima 2023./2024. Saint Laurent, jesen/zima 2023./2024. Molly Goddard, jesen/zima 2023./2024. +5 Rodarte, jesen/zima 2023./2024.

Novi modeli: 35 crnih cipela iz jesenskih kolekcija za prijelazno razdoblje Stradivarius, 22,99 EUR C&A, 25,99 EUR Boohoo, 26,19 EUR +32 Bershka, 29,99 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju