Zrinka Cvitešić bila je jedna od slavnih uzvanica na predstavljanju nove proljetne kolekcije haljina Roberta Severa po imenu Vere Fabula, a koja je sinoć održana u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn.

Galerija Zrinka Cvitešić na reviji Roberta Severa u Zagrebu - 3 Zrinka Cvitešić na reviji Roberta Severa u Zagrebu - 2 Zrinka Cvitešić na reviji Roberta Severa u Zagrebu - 4 +1 Zrinka Cvitešić na reviji Roberta Severa u Manolo Blahnik štiklama

Zrinka Cvitešić za tu je priliku odabrala vrlo jednostavno, ali efektno izdanje sastavljeno od svevremenskih komada u kojima žene uvijek izgledaju elegantno i dotjerano.

Hrvatska glumica sparila je bijelu košulju s crnim hlačama, a preko svega obukla baloner u crnoj boji. Izdanje je pak podigla odabirom upečatljivih štikla s potpeticom od 10,5 centimetara.

Manolo Blahnik BB štikle s prugastim uzorkom Manolo Blahnik BB štikle s prugastim uzorkom (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Nosila je prugaste crno-bijele štikle s potpisom hvaljenog Manola Blahnika, čije kreacije s radošću nose brojne slavne dame – od Sare Jessice Parker do bivše prve dame Sjedinjenih Američkih Država Melanije Trump.

Točnije, nosila je stariji rasprodani model BB štikli koji je originalno posvećen legendarnoj francuskoj glumici Briggite Bardot, a koji se danas može kupiti samo u internetskim trgovinama s rabljenom (dizajnerskom) robom.

Zrinka osvaja i New York: Glamurozna haljina Matije Vujice za svečanu premijeru Zrinka Cvitešić u haljini Matije Vuice na njujorškoj premijeri serije The Power Zrinka Cvitešić u haljini na njujorškoj premijeri serije The Power Zrinka Cvitešić +1 Zrinka Cvitešić

Zrinka Cvitešić na londonskoj premijeri: Dokaz da i prozirni komadi mogu biti elegantni Zrinka Cvitešić u seriji glumi Tatianu Moskalev, suprugu moldavskog diktatora John Leguizamo, Sam Buchanan, Juliette Cohen, Eddie Marsan, Heather Agyepong, Toni Collette, Halle Bush, Ria Zmitrowicz i Zrinka Cvitesić Zrinka Cvitešić na premijeri serije The Power +1 Zrinka Cvitešić

Zrinka Cvitešić kombinaciju je nadopunila malom crnom torbicom sa srebrnim lancem francuske modne kuće YSL te decentnim bisernim naušnicama.

Zrinka Cvitešić na reviji Roberta Severa u Zagrebu - 1 Zrinka Cvitešić na reviji Roberta Severa u Manolo Blahnik štiklama (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju