Dizajnerica Matija Vuica, koja je ove godine spektakularnom proslavom u Zagrebačkom HNK obilježila 35 godina svog rada na domaćoj modnoj sceni, novom kolekcijom "Fragile" odlučila je napraviti još jedan pomak u prezentaciji svojih modela

"Fragile" - krhkoća i finoća, obilježje su nove veličanstvene kolekcije cijenjene hrvatske modne dizajnerice Matije Vuice. Na kolekciju su, kao i uvijek, utrošeni sati i sati studijskog rada, a ručna izrada i kreiranje reljefa od čipke specifični za Matijine kolekcije ovoga su puta dosegli dosad neviđenu razinu.

Kolekcija u kojoj se dizajnerica na poseban način pozabavila odjevnim rješenjima za sve situacije u kojima se najčešće susreće u kontaktu sa svojim klijentica podijeljena je u 5 cjelina. Tako se u njoj nalaze podkolekcije :

1. Wedding/elegant - vjenčanice i vjenčane haljine po kojima je Matija prepoznatljiva
2. Almost casual - za svečane trenutke neformalnijeg pristupa
3. Romantic - primjerene mlađoj klijenteli u svečanim prigodama
4. Sexy /Divalike - odjeća za samouvjerene žene, crveni tepih i događanja najvišeg ranga
5. Cocktail/Festive - prigodna elegancija poput blagdanske u koju smo upravo ušli

Sve su to situacije u kojima se Matijine klijentice odlučuju upravo za Matijin potpis koji garantira savršenu eleganciju, odabir najfinijih materijala i besprijekornu izradu.

Ova nova Matijina kolekcija prezentirana je kroz kampanju snimljenu na setu najviše produkcije s čak 24 suradnika pod vodstvom Viktora Drage, stilističke ekipe, fotografa, snimatelja i set dekoratera. Za fotografije je zaslužna Jelena Balić, a lokacija napuštenog staklenika razbijenih stakala savršen je kontrast eleganciji, finoći tkanina i rafiniranom dizajnu.

Zvijezda nove kampanje Matije Vuice i ovoga puta je Zrinka Cvitešić, prekrasna proslavljena domaća glumica čija je karijera odavno prerasla granice naše domovine, a koju s Matijom veže prijateljstvo i dugogodišnja suradnja. Zrinka nosi Matijine haljine nosi na svim red carpet događanjima u svijetu te je redovito na istima izdvojena kao najbolje odjevena.

Cijela kolekcija dostupna je uz prethodni dogovor u atelijeru Matije Vuice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju