Godinama je jedan standard ljepote držao vodstvo. No zbog nekih prekrasnih žena poput manekenke Ashley Graham, obline su ponovno u modi. Lijepa manekenka na amfAR Gala u New Yorku pokazala je kako i u glamuroznim izdanjima bez greške odabire haljine koje savršeno laskaju njezinom tijelu pješčanog sata

Pojavljivanje Ashley Graham na crvenom tepihu u crnoj uskoj haljini na jedno rame otkrilo je pravu damu, koja zna kako izvući maksimum i izgledati besprijekorno elegantno. Ravna kosa, minimum make upa i savršena poza otkrivaju samopouzdanu ženu svjesnu svojih kvaliteta.

Prekrasna u najjednostavnijoj haljini s prorezom, Ashley je ljepotom bacila u sjenu i najbolje plaćene manekenke koj su tu večer šetale crvenim tepihom.

'Uvijek sam voljela svoje obline i osjećala sam se odlično na snimanju Curves in Bikinis campaign for Swimsuits for All'. Kampanja stvarno daje do znanja da se žene s oblinama trebaju osjećati ugodno, posebno kada nose kupaće kostime, a pokazuje osim toga da i muškarci vole obline i smatraju kako su seksi', rekla je Ashley, Graham prvi plus size model koji će krasiti naslovnicu prestižnog Sports Illustrateda.

'Jedan standard ljepote dominirao je našim svijetom, no promjene se definitivno događaju. Činjenica da na stranicama Sports Illustrateda možete vidjeti žene s raskošnim oblinama govori sama za sebe', rekla je Ashley koja je za pojavljivanje u reklami za kupaće kostime izazvala pozitivne komentare.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju