Nakon već osvojenih 15 nagrada Emmy, pomaknuta i hvaljena serija Bijeli lotos i na ovogodišnjoj dodjeli imala je brojne nominacije, među njima i nominaciju za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji. Dobila ju je Talijanka Simona Tabasco, zvijezda druge sezone HBO Max-ove crne komedije, u ulozi Lucije Greco.

Galerija Simona Tabasco u cvjetnoj haljini modne kuće Marni na dodjeli nagrada Emmy - 5 Simona Tabasco u cvjetnoj haljini modne kuće Marni na dodjeli nagrada Emmy - 7 Simona Tabasco u cvjetnoj haljini modne kuće Marni na dodjeli nagrada Emmy - 6 +4 Simona Tabasco u cvjetnoj haljini modne kuće Marni na dodjeli nagrada Emmy

Talijanska glumica na crvenom tepihu 75. dodjele televizijskih nagrada Emmy pokazala je svoj otkačeni smisao za modu, odjevena u cvjetnu kreaciju luksuzne milanske modne kuće Marni. Haljina voluminoznog donjeg dijela izrađena je poput kolaža od raznobojnog cvijeća različitih veličina, koje izgleda kao da je izrezano i zatim skupa polijepljeno.

Simona Tabasco u cvjetnoj haljini modne kuće Marni na dodjeli nagrada Emmy - 7 Zvijezda serije 'The White Lotus' u otkačenoj haljini modne kuće Marni (Foto: AFP)

Šarenu toaletu, koja oduševljava svojim otkačenim šarmom, Simona Tabasco izvrsno je spojila s ružičastim cipelama s izrazito dugačkim špicom i potpeticom u obliku stošca. Simonin outfit ostavlja dojam kostima iz nekog uvrnutog filma, baš kakva je i hit-serija Bijeli lotos u kojoj glumi.

Talijanska glumica u intervjuu za The Guardian otkrila je kako je dosta drugačija osoba ispred i iza kamere te je privatno vrlo rezervirana.

Simona Tabasco u cvjetnoj haljini modne kuće Marni na dodjeli nagrada Emmy - 6 Haljina glumice Simone Tabasco izgleda poput cvjetnog kolaža (Foto: AFP)

Cijenim svoju privatnost, tako da postoji veliki kontrast u meni između onoga što postajem kada sam ispred kamere, i to je drugačija vrsta snage koja prolazi kod mene kada radim. Kad ne snimam, ostajem iskrena i poštena osoba kakva sam uvijek bila, unatoč deset godina rada u ovom poslu.

Kao glumica, otvorenost prema svijetu je takva karakteristika ovog posla da vjerujem da moram biti svoja sto posto kad god nisam nešto drugo, tako da kad radim, mogu dati tisuću posto sebe i sve za što sam sposobna, izjavila je zvijezda serije Bijeli lotos za The Guardian.

Simona Tabasco u cvjetnoj haljini modne kuće Marni na dodjeli nagrada Emmy - 4 Simona Tabasco i Giancarlo Esposito na 75. dodjeli nagrada Emmy (Foto: AFP)

15 haljina s crvenog tepiha ovogodišnjih Emmyja o kojima se najviše priča Slavne dame blistale su u večernjim haljinama na crvenom tepihu ovogodišnjih Emmyja Suki Waterhouse u Valentinu Simona Tabasco in Marni +11 Riley Keough u Chanelu

Dama na crvenom tepihu Emmyja: Joan Collins ostavila je obožavatelje bez teksta Dama Joan Collins na Emmyjima 2024. godine - 3 Dama Joan Collins na Emmyjima 2024. godine - 2 Dama Joan Collins na Emmyjima 2024. godine - 1 +2 Dama Joan Collins sa suprugom na Emmyjima 2024. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju