Švedskl modni lanac odjeće angažirao je neke od najvećih svjetskih zvijezda za humanitarnu akciju za borbu protiv širenja AIDS-a. Katy Perry, Dita Von Teese, Roisin Murphy, Yoko Ono, Katharine Hamnett i drugi dizajnirali su aktivističke majice s vlastitim porukama

Katy Perry, Dita Von Teese, Roisin Murphy, Yoko Ono, Katharine Hamnett, Cindy Lauper, N.E.R.D., Tokyo Hotel i mnogi slavi dizajnirali su majice za poznati švedski brand H&M.

Cyndy Lauper prilagodila je naziv svoje pjesme iz osamdesetih 'Girls Just Want to Have Safe Seks' , kojim je ukrasila prigodni topić, 'Protection Is Power' , a 'Imagine Peace' Yoko Ono

Svatko od njih dizajnirao je aktivističke majice u sklopu kampanje 'Fashion Against AIDS', ali i haljinu, prsluk i body s porukom ili savjetom za borbu protiv širenja AIDS-a.

Katy Perry na svojoj je maijici poručila 't’s What’s On The Outside That Counts', ili 'računa se ono što je izvana', a Dita Von Teese dizajnirala je majicu na kojoj su crvene usne i oko.

Cyndy Lauper prilagodila je naziv svoje pjesme iz osamdesetih 'Girls Just Want to Have Safe Seks' , 'cure samo žele siguran seks' kojim je ukrasila prigodni topić, 'Protection Is Power' , 'zaštita je moć, poručila je Roisin Murphy, a 'Imagine Peace' Yoko Ono.

Kolekcija će biti u prodaji krajem svibnja, a 25 posto od prodaje ovih modela bit će donirano za svjetski program koji je namijenjen mladima odnosno edukaciji mladih o AIDS-u.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju