Uz neodoljive popuste, mnoštvo zabave i veličanstveni vatromet Roses Designer Outlet proslavio svoj okrugli rođendan.

 

Galerija PR PR PR +3 PR  Najljepši modni grad i prvi modni outlet u Hrvatskoj oduševio je brojne posjetitelje veličanstvenom rođendanskom završnicom! Višednevna zabava u Rosesu, kojoj nisu odoljeli ni Andrea Andrassy i Mario Petreković, kulminirali su rođendanskom tortom za sve i vatrometom za pamćenje!

„Kada smo prije deset godina započeli s gradnjom Roses Designer Outleta imali smo viziju o jednom od najljepših mjesta za kupovinu jer je Roses smješten u srcu bajkovito lijepog Zagorja. U tome smo i uspjeli jer nas svake godine posjeti više od milijun i pol posjetitelja koji uživaju u brojnim pogodnostima prvog hrvatskog modnog outleta. Vjerujemo da ćemo i idućih godina ostvarivati modne snove naših posjetitelja“, izjavio je direktor Roses Designer Outleta, Roman Rogović.

PR PR

Rosesovu rođendansku proslavu zabavnom i svečanom učinili su i poznati gosti, dugogodišnji ljubitelji dobrih modnih ulova u prvom modnom outletu u Hrvatskoj. Voditelj Mario Petreković i kolumnistica Andrea Andrassy pokazali su svoje kulinarsko umijeće u gastro nadmetanju. Uz blogere Darka Kontina i Katarinu Paoletić pripremali su slasne rođendanske muffine čiji su okusi oduševili prisutne.

„Redoviti sam posjetitelj Roses Designer Outleta, u ovom modnom gradu uvijek pronađem zanimljive i šarolike kombinacije koje krase moj jedinstveni stil.“, izjavio je Mario Petreković.

PR PR

„Moda i ja se volimo javno. Roses Designer Outlet je modni biser u kojem se uvijek na policama nađe nešto što sam dugo tražila i jako mi drago da sam bila dio prekrasne Rosesove rođendanske proslave“, izjavila je Andrea Andrassy.

Za ljubitelje sporta kao i za najmlađe posjetitelje brojne aktivnosti je organizirao trener i voditelj Mario Valentić.

„Sport i outdoor ponuda Roses Designer Outleta je izvanredna i često baš ovdje pronalazim sve što trebam. Interes za sportskim aktivnostima je u porastu posebno među djecom i bilo mi je zadovoljstvo savjetovati zainteresirane oko sportskih aktivnosti i odabira opreme.“, izjavio je Mario Valentić.

PR PR

Brojne posjetitelje su svojim nastupom zabavljali i uvijek veseli glazbenici Scifidelity bend, a do suza su ih nasmijavali stand up komičari iz Komedije s nogu predvođeni Peđom Bajovićem. Posjetitelji su uživali i brojnim drugim obiteljskim aktivnostima, a posebno u dodatnim rođendanskim popustima.

Posebno iznenađenje za mlade ljubiteljice mode bile su blogerice Maša Zibar i Matea Frajsberger, Ana Karadžole, Marija Nikšić i Barbara Repe, a Nika Ilčić je za svoje fanove organizirala predstavljanje knjige Planet Nika.

Više informacija o događanjima i popustima za #dobarulov u najljepšem modnom gradu u Hrvatskoj - potražite u samom Rosesu i na njegovim digitalnim adresama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju