Kada vidite brojne zvijezde u njihovom najljepšem izdanju, teško je povjerovati da neki od njih nisu uvijek bili zadovoljni sa svojim izgledom.

Frizure koje bi trebale pasti u zaborav, krivi zubi, bucmastost, prištići… Sve su to problemi koji su mnoge od nas mučili dok smo bili mlađi.

Naravno, nisu ih mogle izbjeći niti brojne zvijezde koje se dan danas sa smijehom prisjećaju svog izgleda u tim danima.

Tako je glumica Abigail Breslin, zvijezda filma "Little Miss Sunshine" rekla kako je i ona prošla "čudnu" fazu tijekom odrastanja u kojoj nije bila zadovoljna sa svojim izgledom.



Isto je doživio i britanski glumac Matthew Lewis koji je u filmskom serijalu o Harryju Potteru glumio Nevilla Longbottoma.

Matthew je u posljednjih nekoliko godina doživio pravu fizičku transformaciju koja je iznenadila sve njegove obožavatelje. Međutim, glumac priznaje da ni danas nema veliko samopouzdanje. "U sjajnoj sam formi, ali čak i ako ću jednog dana izgledati kao Chris Hemsworth, to ne znači da neću imati problema sa samopouzdanjem", kazao je u jednom intervjuu.

U današnje vrijeme uistinu je teško ne obraćati pažnju na vlastiti izgled s obzirom na to da živimo u društvu koje nas prosuđuje na temelju njega. Međutim, ne bismo trebali biti strogi prema sebi jer naša nesavršenstva nisu nešto čega bismo se trebali sramiti, nego bismo ih trebali prihvatiti i zavoljeti.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju