Marylin Monroe je tvrdila kako u dobrim cipelama žena može osvojiti svijet, a mi bi dodali kako samo 'mudra' može u njima plesati do jutra. Obožavateljica vrtoglavih štikli koja se ne libi eksperimentirati s centimetrima i dizajnom Severina, za svoje plesačke noge tijekom jedne večeri rezervirala je dva para štikli sa znatnom razlikom

Svoje vitke i vretenaste noge na kojima se vidi svaka kap uloženog truda Severina najčešće ističe štiklama s potpeticom od 12 centimetara jer kako sama ističe u takvima njezina noga najbolje izgleda.

Severina je obožavateljica štikli i ne libi se poigrati s modelima vrtoglavih potpetica i neobičnog dizajna

>>10 bolnih posljedica nošenja štikli i 3 vježbe koje ih ublažuju

No omiljenoj visini u posebnim prilikama dobro dođu plus tri centimetra na potpetici kakvu je Severina odabrala za nastup u Primoštenu. Zatvoreni Gucci model štikli s tri remenčića i u boji pudera uskladila je s uskom haljinom Jurja Zigmana.

>>Koja holivudska zvijezda nosi iste štikle kao i Severina?

No vrtoglava potpetica na njezinim nogama opstala je onoliko dugo koliko je Seve rezervirala vremena za poziranje pred brojnim fotografima.

Korak prema pozornici napravila je prizemljenija za čak 9 centimetara jer upravo toliko broji potpetica zlatnih sandala koje su joj pravile društvo u energičnom nastupu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju