Na premijeri filma 'Različita' u Los Angelesu glumica Maggie Q pažnju je privlačila golišavom crnom toaletom. Gola koža ispod trakica učvršćenih zlatnim gumbima brojne je podsjetila na najpoznatiju haljinu sa zihericama. Versace toaletu tada je prošetala Elizabeth Hurley i ušla u povijest, a kopije koje su uslijedile nikada nisu nadmašile original

Na premijeri akcijskog futurističkog filma 'Različita' u Los Angelesu upravo drugačija od svih toaleta odabranih za glam večer bila je haljina glumice Maggie Q.

>>Ups! Neposlušna haljina otkrila ipak malo previše

Poznata Havajanka svoje mišićavo tijelo zategnuto zahvaljujući godinama treniranja borilačkih vještina, razotkrila je u crnoj haljini čija je jedna zatvorena strana pažnju osigurala drugoj sastavljenoj tek s nizom debelih trakica učvršćenih zlatnim gumbićima.

Kroj haljine nedoljivo je podsjetio na slavnu Versace toaletu koja je prije gotovo dva desetljeća tada mladu glumicu Elizabeth Hurley vinula u orbitu popularnosti.

Kopiranje haljine unatoč modi koja je evoluirala izazvala je pažnju, ali nikako ne i uspjeh originala, jer tada su mlada Britanka i haljina ušle u povijest.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju