Šest desetljeća prošlo je od krunidbe engleske kraljice Elizabethe II. koja je i danas jednako popularna među Britancima, unatoč oscilacijama sklonosti monarhiji proteklih desetljeća. No ipak pogledi tisuće Britanaca nisu usmjereni samo na vladaricu nego i na mladu vojvotkinju Catherine koja bi uskoro na svijet trebala donijeti novu nasljednicu velike monarhije

Britanska kraljica Elizabeta II. slavi 60. obljetnicu svoje krunidbe prigodom koje je održana svečana misa u Westminsterskoj opatiji u Londonu uz gotovo 2.000 uglednih uzvanika.

Vojvotkinja Catherine je za veliki početak proslave posegnula za provjerenim krojem haljine koji ne opterećuje, trudnički trbuščić

U kraljičinoj pratnji bilo je više od 20 članova njezine obitelji među kojima se isticala medijima i javnosti najzanimljivija članica, vojvotkinja Catherine.

>> Vojvotkinja Catherine: Haljina koja je raspametila Britanke

Naime, nagađanja brojnih medija o terminu njezinog poroda usmjerena su baš na datum proslave u vrtovima Buckinghamske palače od 11. do 14. srpnja gdje će se održati i prigodne svečanosti.

Dosljedna modnom izričaju kojeg njeguje od početka trudnoće, Catherine je bez potrebe za prenaglašenim isticanjem posegnula za provjerenim stilom obilježenim pastelnim bojama i nježnom čipkom.

Britanska dizajnerica, vojvotkinji omiljena, Jenny Packham potpisuje haljinu u boji pudera kao i kaputić retro kroja.

>> Vojvotkinja Catherine: Štikle i suknjica u službi trudnoće

Jednostavne komade odjeće upotpunili su Jane Taylor šešir i udobne LK Bennett salonke na visoku potpeticu.

Catherine nam je poslužila kao inspiracija za sve trudnice kojima smo pronašli slične udobne krojeve haljina za svečane prilike.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju