S obzirom da je priča o ekranizaciji hit knjige 'Pedeset nijansi sive' već započela, nismo mogli odoljeti da ne pokušamo potražiti lice koje bi moglo opisivati markantnog samouvjerenog i seksualno moćnog Christiana Greya. Doznajte tko se sve našao na listi

Kada je izašla u prodaju i nevjerojatnom brzinom postala najpopularnije žensko štivo znali smo kako je samo pitanje vremena kada će knjiga '50 nijansi sive' doživjeti svoju ekranizaciju.

Tko će tumačiti lik markantnog, uspješnog mladog muškarca tamne, bakrene kose i prodornih sivo-plavih očiju

>> Top 10 najseksi muškaraca svijeta

Iako se još uvijek ne zna kada će ovaj erotski triler koji strastveno i vrlo moćno opisuje svijet 'boli i užitka' doživjeti svoje veliko finale ono što je poznato je da će lik studentice Anastasije Steele oživjeti glumica i manekenka Dakota Johnson, kći poznatog para Dona Johnsona i Melanie Griffith.

No ono što je svih koji su pročitali knjigu odmah zaintrigiralo je tko će tumačiti lik markantnog i uspješnog mladog muškarca tamne, bakrene kose i prodornih sivo plavih očiju. I dok se savršeni Christian još uvijek traži, redakcija Zadovoljna.hr pokrenula je i vlastitu potragu i sastavila listu od 10 glumaca koji bi se vrlo lako mogli zvati Christian Grey:

1. Wes Bentley

2. Ian Somerhalder

3. Colin Egglesfield

4. Wentworth Miller

5. Zac Efron

6. Robert Pattinson

7. Bradley Cooper

8. Benedict Cumberbatch

9. James McAvoy

10. Garrett Hedlund

 

Tko je idealan izbor za Christiana Greya?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju