Iako u posljednje vrijeme Jennifer Aniston najčešće uživa u slobodnom vremenu za koje bira samo najkomotniju odjeću te ne mari za elegancijom, glumica se konačno odlučila pokazati u svijetli na kakvo smo navikli i otkriti jedan od najjačih aduta

Jennifer Aniston u potpunosti je život podredila ljubavnoj vezi u kojoj maksimalno uživa. U njezinom životu glamur više ne igra glavnu ulogu, a umjesto u seksi haljinicama vrijeme provodi u najkomotnijim casual kombinacijama.

>> Koja su 2 najjača aduta Jennifer Aniston?

No svak njezino pojavljivanje na javnim događanjima i dalje ne može proći neprimijećeno, posebno kada njime zavlada njezin najjači adut.

>> Mila Elegović: Gole noge po uzoru na Pamelu Anderson

Jennifer je tako za jedno javno događanje odabrala svoj omiljeni komad, decentnu mini haljinu. Šatirana crn bijela haljinica, ravno rezanog dekoltea savršeno je naglasila vitku lijinu lijepe glumice, a zahvaljujući vječnim štiklama boje mesa u prvom su se planu našle njezine čvrste i preplanule noge koje su već nekoliko godina za redom proglašene najljepšim holivudskim nogama, a koje, čini se, još uvijek nisu izgubile stari sjaj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju