Nakon što je odustala od leta za London jer je u zrakoplovu bila Jennifer Aniston, Angelina Jolie iz drugog se pokušaja sa sinom Maddoxom uputila u britansku prijestolnicu. Dok je njezin dvanaestogodišnji sin izgledao kao junak iz akcijskog filma, ona je zadržala vrlo suzdržan i konzervativan imidž kojeg već mjesecima njeguje

Jedna od najljepših žena svijeta Angelina Jolie odbacila je imidž kojim naglašava svoj izgled te se sve više 'skriva' iza crne odjeće, vrlo jednostavnih i konzervativnih krojeva.

Zavodljivost Angeline Jolie ostaje netaknuta, baš kao i osobnost koju ne mogu 'konzervirati' niti najstroži odjevni komad

Takav je odabir imala i za prekooeceanski let za London na koji se ukrcala u zatvorenom topu dugih rukava te jednostavnim klasičnim hlačama.

>> Angelina Jolie kao na reklami za sunčane naočale

Velike sunčane naočale kao i 'Capucines' torba Louis Vuittona uspjeli su prevagnuti te potencijalno strogi stajling ipak su učinili šik i posebnim.

Unatoč takvom stilu odjevanja njezina zavodljivost ostaje netaknuta, baš kao i osobnost koju ne mogu 'konzervirati' niti najstroži odjevni komadi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju