Nakon što su fotografije Brada Pitta s vjenčanim prstenom potvrdili šuškanja da se zlatni par Hollywooda zaista zavjetovao na vječnu ljubav, uslijedile su i fotografije s romantičnog vjenčanja održanog 23. kolovoza u Francuskoj. Angelina Jolie je nosila bijelu ženstvenu vjenčanicu posebnu po tome da je bila ukrašena crtežima njihove djece

Dizajner najiščekivanije vjenčanice Hollywooda, one u kojoj je Angelina Jolie rekla sudbonosna da svom partneru Bradu Pittu je Luigi Massi iz Ateliera Versace. Ono što ovu vjenčanicu čini posebnom su preslikani crteži njihove djece koji su krasili i dugačak veo.

'Luigi mi je kao obitelj i nisam mogla niti zamisliti da je netko drugi dizajnira. On pozna i voli moju djecu i bilo je zabavno zajedno stvarati haljinu' izjavila je Angelina magazinu 'People'.

Djeca su poznatom paru pomogla i napisati zavjete, dok su Maddox (13) i Pax (10) Angelinu dopratili do oltara. Zahara (9) i Vivienne (6) su bile zadužene za posipanje latica, dok su Shiloh (8) i Knox (6) nosili vjenčane prstene.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju