Iako je u posljednje vrijeme vrlo predana humanitarka Angelina Jolie još uvijek na prvo mjesto stavlja svoju obitelj koja je prati ustopu gdje god da otputuje. Tako je bilo i u New Yorku gdje je kao predstavnica UN-a predano govorila pred velikim brojem diplomata iz cijelog svijeta no samo nekoliko sati prije pokazala je sasvim drugo lice - ono ponosne i brižne majke

Nakon što je prošle godine proglašena visokim povjerenikom UN-a za pitanje izbjeglica Angelina Jolie sve je predanija ulozi humanitarke, posebno usredotočenom na seksualno nasilje nad ženama u ratom pogođenim zemljama.

>> Angelina Jolie: Čednost je njezina (nova) furka

Upravo u toj ulozi lijepa glumica se pojavila na sastanku Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda gdje je govorila pred velikim brojem diplomata iz cijelog svijeta.

Iako se posvetila ulozi humanitarke Angelina Jolie još uvijek je brižna i predana majka

Predana i usredotočena ljepotica za ovu je priliku odabrala bijelu bluzu šal kragne i crno odijelo što je uobičajena poslovna kombinacija.

>> Angelina Jolie: Kožnate hlače kao iz ormara Lare Croft

Iako se Angelina u poslovnom svijetu, i humanitarnoj ulozi savršeno snalazi te s velikim žarom odrađuje svoj posao i dužnosti uloga majke još joj je uvijek na prvom mjestu.

Tako je samo nekoliko sati prije nego je sjela u klupu UN-ovog sjedišta u New Yorku iz zračne luke u koju je sletjela tijekom ranih jutarnjih sati brižno 'pospremila' klince u krevet i krenula na posao. čak i u običnoj crnoj majici, trapericama i japankama Angie je izgleda kao prava zvijezda čije veliko i toplo srce dodatno pojačava efekt ljepote.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju