Dizajnirate svoju majicu i možda baš ona osvane na Zoni 45 kao modni dodatak!

Najpoznatiji hrvatski i regionalni modni dizajneri i vodeći modni brendovi okupit će se na jedinstvenom sajmu mode u ovom dijelu Europe - Zona 45, koji će se od 9. do 11. svibnja održati na središnjem zagrebačkom trgu bana Josipa Jelačića.

Posjetitelji sajma imat će priliku doživjeti vrhunsko modno iskustvo, bilo da žele dobiti informaciju o brendovima od samih dizajnera ili jednostavno žele savjet modnih stilista prilikom kupnje. Uz povoljnu kupnju vrhunskih dizajnerskih proizvoda, posjetitelji će na licu mjesta moći dobiti i savjete kako trendove prilagoditi vlastitom stilu.

Posebno iskustvo za sve goste bit će mogućnost dizajniranja vlastite majice. Na eventu će se nalaziti Beck's će Pop Up Store u kojem će posjetitelji sajma moći odabrati citat iz svijeta filma i glazbe te ga uklopiti u dizajn s ostalim grafičkim elementima.
Tijekom sva tri dana trajanja eventa na Beck's Hrvatska Facebook stranici (https://www.facebook.com/beckshrvatska) objavit će se pet dizajna koje će stručni žiri Zone 45 i Beck'sa proglasiti najboljima na taj dan, a fanovi će moći glasati za vizual koji će tijekom noći biti produciran te postati izložbeni primjerak na samom eventu.
Za sve fanove koji neće moći sudjelovati na eventu Zona 45, Beck's će organizirati kviz na svojoj Facebook stranici (https://www.facebook.com/beckshrvatska) gdje će fanovima omogućiti osvajanje vrijednih dizajnerskih nagrada.

Modni vikend u središtu grada, nedvojbeno će razveseliti sve posjetitelje, te im omogućiti ne samo da dožive, već i kreiraju nove modne trendove.

Dođite i pokažite nam svoju kreativnost!
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju