Prilikom nastupa na dodjeli nagrada 'Grammy', Beyonce je privukla pažnju svojim seksi kostimom i nastupom, ali i vidljivo stanjena bedra koja su između ostalog rezultat 22 dana duge vegan dijete

Dežurne 'provokatorice' na pozornici i crvenom tepihu Rihanna, Miley Cyrus i Lady Gaga pauzirale su ovogodišnju dodjelu nagrada 'Grammy' zbog čega su u prvi plan izbile izvođačice umjerenih odjevnih kombinacija i koreografija.

No, kako ne bi sve ipak bilo u zadanim okvirima termina emitiranja od 17 sati, kada se dodjela prikazivala u New Yorku, pobrinula se r'n'b kraljica Beyonce.

Do vrata zakopčan seksi kostim prštao je seksepilom i senzualnošću, jer su prozirnom tkaninom, svjetlucavim aplikacijama i strukturom korzeta strateški naglašeni najženstveniji dijelovi tijela.

Mrežaste hulahopke s uzorkom više su od samog kostima istakle rezultate dvadeset i dva dana duge vegan dijete na koju je krenula 3. prosinca sa suprugom Jay Z-jem, dan prije njegovog rođendana.

Vidljivo stanjena bedra posebno se ističu u usporedbi s Suberbowlom održanim u veljači prošle godine kada je nastupala u sličnom senzualnom kostimu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju