Nakon trenda fotografiranja 'duck facea'- napućenih usana, te ljetnog 'Hot dog legs' trenda na kojima su se djevojke natjecale koja će više oduševiti fotkom nogu spojenih u koljenima i s otvorenim prostorom između, novi trend koji je zakrčio društvene mreže i nailazi na sve veći broj poklonica je 'Bikini bridge'

Pažnja je ovoga puta ponovo koncentrirana da donji dio ženskog trupa, a trend 'Bikini bridge' je započeo fotografijama s plaža koje su i u zimskim mjesecima prepune onih koji imaju sreću pobjeći s hladnoće na pješčane divote.

Na fotografijama koje svakim danom nailaze na sve veći broj sljedbenica u prvom je planu ležeća poza koja otkriva 'bikini most'.

Dio tijela opisan kao prostor između kukova i donjeg dijela trbuha, inače je vrlo ženstven detalj koji u prvi plan dovodi trbušnjake i puteni trbuh. Novi trend prihvatile su i brojne zvijezde postavljajući na profile fotke s odmora među kojima je 'bikini bridge' neizostavan.

Komentari na novi trend su podijeljeni, od onih koji ga smatraju neprihvatljivim jer promovira mršavost, do onih koji ga nazivaju zabavnim i promotorom održavanja tijela u formi.

Do koraka prema putenom i čvrstom trbuhu, koji je dokaz zdravog načina života i koji same žene inače smatraju najženstvenijim dijelom tijela, može vas približiti  jedna vježba. Znakovitog naziva 'most'  ova vježba jača leđne mišiće te one  stražnjice, trbuha i ruku.

 

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju