Bivša miss Hrvatske, danas majka trojice sinova Branka Krstulović još uvijek je lice koje plijeni pažnju gdje god se pojavi. Pravilne crte i blistavi osmijeh koji joj su joj uz zavidnu mankensku liniju donijeli titulu i miss Europe još uvijek su netaknuti godinama, baš kao i frizura koju Branka ne mijenja gotovo dva desetljeća

Javna pojavljivanja bivša miss Hrvatske i miss Europe, a danas uspješna poduzetnica Branka Krstulović nakon rođenja trećeg djeteta, dječačića Dina prije šest mjeseci, svela je na minimum. No blistavo izdanje nakon poroda pokazala je prilikom premijere filma 'Diana'.

>>Branka Krstulović: Jednom misica, uvijek misica

Zavidnu figuru istaknula je crnim kombinezonom tričetvrt dužine nogavica uz koji je kombinirala trendi zeleni kaput i satenske salonke. Modni su to komadi koji Branku odaju kao odlikašicu u praćenju trendova, no na njezinom stilu jedan detalj modnim promjenama odolijeva već gotovo 20 godina.

Na razdjeljak počešljana kosa s pramenom natapiranim i podignutim od tjemena frizura je koju je Branka imala i 1994. godine na izboru za Miss Hrvatske. Svoj zaštitni znak nije mijenjala ni tijekom inozemne karijere kada je bila lice brojnih modnih editorijala i naslovnica uglednih magazina. Tijekom godina dužina njezine kose ostala je ista, a jedino s čime je u nekim periodima eksperimentirala bila je dužina šiški.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju