Na dodjeli nagrada 'People's Choce Awards' Britney Spears je osvojila priznanje za omiljenu pop izvođačicu. Iako nikada ljubimica glazbene kritike, Britney je i u najturbulentnijim fazama svoje karijere uspjela zadržati svoje fanove. U haljini boje kože ukrašenu čipkom izgledala je svježe i ženstveno, seksi i samouvjereno, baš kao najveća zvijezda Las Vegasa

I danas kada je svoju karijeru 'stacionirala' u Las Vegas u kojem će održati 100 koncerata Britney Spears svojom karizmom zločesto-nevine plavuše privlači medijsku pažnju kao i u najeksponiranijim danima svoje karijere.

To dokazuje i nagrada koju je primila na dodjeli 'People's Choise Awards' za omiljenu pop pjevačicu pojavivši se u mini haljini boje kože ukrašenu srebrnom čipkom.

Unatoč spekulacijama kako je njezin poznati kombinezon u boji kože ukrašen tek svjetlucavim kamenčićima na prvom koncertu u Las Vegasu odavao dojam lažnih odnosno iscrtanih trbušnih mišića, ova kreacija nije stvarala nikakve iluzije oko njezinog fit tijela, jer je otvoreno prikazala njezine plesačke i izvježbana bedra te listove i lijepo oblikovana ramena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju