U želji da zablista punim sjajem Britney Spears je za koncert u Las Vegasu odlučila isprobati seksi formulu kraljice estrade Jennifer Lopez. Britney je za nastup tijelo ukrasila zavodljivim, svjetlucavim kostimima koji nisu izgledali niti približno zavodljivo kao kod njezine 12 godina starije kolegice

Jennifer Lopez definitivna je kraljica estrade, a njezini koncerti pravi su spektakl, što zbog savršene pozornice i efekata, a što zbog njezinog raskošnog nastupa i kostima koji naglašavaju svaki milimetar njezinog zaobljenog tijela.

>> Lažne obline: Tijelo pop princeze sa i bez Photoshopa

Na svakom koncertu atraktivna Latina poseže za prozirnim, gotovo nevidljivim tkaninama prekrivenim svjetlucavim šljokicama ili pak minijaturnim komadima koji pokrivaju samo strateška mjesta.

Za takavim rekvizitima posegnula je i Britney Spears koja je održala koncert u Las Vegasu povodom Valentinova. Popularna pjevačica također se odlučila tijelo ukrasiti šljokicama i minijaturnim komadima, no njezina verzija nije bila niti približno atraktivna kao kod njezine 12 godina starije kolegice J.Lo.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju