Poza sjedenja u minici, bez najlonki i prekriženih nogu jedan je od najstrožih testova na celulit na koji se usuđuju odvažiti samo najhrabrije zvijezde. I dok su do sada ovakvo testiranje s peticom položile Jennifer Lopez, Halle Berry, Kate Hudson, Heidi Klum pa čak i naša Zrinka Cvitešić skupini vlasnica besprijekornih bedara pridružila se i Cameron Diaz


Vrckava plavuša gostovala je u televizijskoj emisiji za koju je odabrala crnu haljinicu dugih rukava i zatvorenog dekoltea, ukrašenu cvjetnim uzorkom.

>> Cameron Diaz: Lice očaravajuće poput raskošne magnolije

Kratka haljina u kombinaciji s vrlo zahtjevnom pozom sjedenja prekriženih nogu u prvi je plan stavila čvrsta bedra 42 godine stare dugonoge glumice, na kojima se nije moglo primijetiti niti najmanji nedostatak.

>> Amanda Seyfried: Uspješno položen test na celulit!

No Cameron nije prva ljepotica besprijekorne linije koja se odlučila na ovaj vrlo upečatljiv pothvat koji garantira medijsku pažnju. Minicu u kombinaciji sa zavodljivom pozom savladale su i njezine kolegice Jennifer Lopez i Halle Berry, top model Heidi Klum, ali i naša ljepotica i uspješna glumica Zrinka Cvitešić.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju