Nakon premijernog nastupa pred hrvatskom publikom prošle godinu u Zadru, poznati izraelski mentalist Lior Suchard vraća se među hrvatske obožavatelje. U sklopu kulturne manifestacije 'Čarolija Izraela, ljeto u Istri', Lior Suchard će 04. kolovoza nastupiti u Puli i znatiželjnoj publici pokazati svoje, diljem svijeta poznate, sposobnosti čitanja misli

Lior Suchard- od sramežljivog dječaka neobičnih sposobnosti do svjetski poznatog mentalista

Kao šestogodišnji dječak u Haifi, u Izraelu, Lior Suchard je prvi put spoznao da ima neobične mentalne moći kada je prilikom obiteljskog ručka, gotovo nesvjesno, pomaknuo žlicu u tanjuru juhe, pomičući ju svojim mislima. Danas je svjetski poznati mentalist i sjajan zabavljač koji zapanjuje publiku jedinstvenim darom čitanja misli, utjecaja na misli i telekineze.

>>Kulturni događaj godine 'Čarolija Izraela, ljeto u Istri'

Slavni glumci, glazbenici, sportaši i voditelji  ne mogu odoljeti šarmu Liora i njegovoj duhovitosti

Lior Suchard ima mogućnost pročitati najdublje misli svakoga od nas, točnije on zna prije nas samih što ćemo reći



Slavna glumica Renee Zellweger izjavila je kako je nastup Liora nešto što nikada u životu još nije vidjela te ju je oduševio jednom zauvijek. Veliki je broj oduševljenih slavnih glumaca, glazbenika, sportaša i voditelja koji ne mogu odoljeti šarmu Liora i njegovoj duhovitosti.

>>Lior Suchard: Dečko koji zna što mislite

Jedan od zapaženijih nastupa je definitivno gostovanje Liora Sucharda u Tonnight showu kod poznatog voditelja i komičara Jaya Lenoa, kad je na čuđenje svih pa i same Kim Kardashian, pogodio s kime se poznata starleta po prvi puta poljubila. Upravo takvi trikovi često privlače puno pažnje i pozornosti, no Lior je vrlo diskretan pa ne otkriva prve ljubavi slavnih zvijezda bez njihovog dopuštenja.

Njegov samostalni show „Nadnaravna zabava“ prate milijuni gledatelja, jer je riječ o vrhunskoj zabavi i nevjerojatnim situacijama u kojima sudjeluje cijela publika. Lior ima mogućnost pročitati najdublje misli svakoga od nas, točnije on zna prije nas samih što ćemo reći, pa je ovaj TV spektakl prava zabava i zanimljivost namijenjena cijeloj obitelji.

Poznati mentalist u nedjelju 04.kolovoza ponovno dolazi pred hrvatsku publiku

Svjetski poznati mentalist pred hrvatskom publikom predstavit će se u nedjelju 04. kolovoza u Augusovom hramu u Puli

Svjetski poznati mentalist pred hrvatskom publikom predstavit će se u nedjelju 04. kolovoza u Augusovom hramu u Puli u sklopu kulturne manifestacije 'Čarolija Izraela- ljeto u Istri'. Ulazak na spektakl poznatog mentalista je kao i na druga mnogobrojna događanja slobodan i besplatan za sve građane.

Za sve ljubitelje poznatog mantalista Liora Sucharda pripremili smo iznenađenje

Za sve obožavatelje Liora Sucharda ili pak one koji žele otkriti tajne sposobnosti poznatog mentalista pripremili smo knjigu 'MENTALIST On čita vaše misli. Pomiče predmete umom. Mijenja materiju.'

Knjiga može biti i na policama vašeg omiljenog štiva na jednostavan način: u nekoliko zanimljivih rečenica napišite nam koje biste vi posebne vještine voljeli imati i zašto, te svoje podatke (ime, prezime i adresa) pošaljite na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr do četvrtka 08.kolovoza. Iznenadite nas svojim inspiritativnim , duhovitim rečenicama i možda ćete upravo vi uz malo sreće biti dobitnica jedne od dvije knjige.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju