Trudnički dani i nezaobilazni modni stil vojvotkinje Catherine pod povećalom su javnosti od prvog dana njezinog drugog stanja. Elegantne haljine jednostavnog kroja usklađene s retro kaputićima prepoznatljivi su komadi odjeće u kojima najpoznatija trudnica uživa udobnost i u odbrojavanju posljednjeg mjeseca trudnoće

Iako čuvana kao najstroža tajna informacija o točnom terminu poroda vojvotkinje Catherine nedavno je postala javna. 13. srpnja dan je koji Britanci s nestrpljenjem iščekuju, a sama vojvotkinja koja ubrzo ulazi u deveti mjesec trudnoće s lakoćom i dalje obavlja svoje kraljevske dužnosti.

Vojvotkinja Catherine od početka trudnoće njeguje minimalistički modni stil zaigran retro krojevima

>>Retro haljinice: Slatka modna igra za dnevni i večernji look

Tradicionalna privatna zabava u Buckinghamskoj palači koja okuplja preko 8.000 uvaženih gostiju poznatoj trudnici nije predstavljala problem, dobro raspoložena susretljivo je svoje vrijeme podijelila s brojnim znatiželjnim uzvanicima.

>>Mladenački i svježe: Retro uzorak za lijepu kraljevnu

Trudnički trbuščić pri tomu je nije omeo u višesatnom stajanju na travnjaku gdje je pokazala elegantnu kombinaciju omiljenog joj retro kroja kojemu je vjerna od početka trudnoće.

Emilia Wickstead žuti kaputić dužine do iznad koljena, tričetvrt rukava i okruglo rezanog ovratnika naglasio je njezinu, ali i za sve trudnice karakterističnu putenost i sjaj. Krem Jane Corbett šeširić i biserne naušnice bili su zaslužni za neodoljivo elegantan stil vojvotkinje.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju