Prije nepunih mjesec dana Catherine Middleton svijetu se pokazala prvi puta nakon poroda na glamuroznoj večeri za koju je odabrala dugačku toaletu dizajnerice Jenny Packman. Dok je kroj haljine koji prati liniju tijela tada dao naslutiti vitko izdanje novopečene mame, prizor stesane figure i čvrstog trbuščića na vidjelo dana izišao je sada tijekom njezinog najnovijeg javnog angažmana

Tijekom prvog protokolarnog obavljanja dužnosti nakon poroda vojvotkinja Catherine Middleton bila je kao i uvijek pod povećalom javnosti.

>>Kate Middleton: Sportski duh joj savršeno pristaje

Jednostavna i u svom prepoznatljivom izdanju skinny hlača i omiljenih platformi odabranih za posjet SportsAid centru u Londonu, nije iznenadila modnim stilom nego vitkom linijom s naglaskom na čvrstom trbuhu.

 

Simpatična Catherine prihvatila je naime poziv sportaša i zajedno s njima zaigrala odbojku, pri čemu je bacanje lopte preko mreže otkrilo prizor koji strogi kraljevski protokol ne bi odobrio, ali modni agenti revije Victoria's Secret zasigurno bi.

Čvrsti trbuščić s jasno definiranim mišićima nazirao se ispod majice prilikom svakog skoka, te se tako našao u centru pažnje samo tri mjeseca nakon rođenja princa Georgea.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju