Na manifestaciji 'Variety Power of Women 2013' jedna od nagrađenih bila je Charlize Theron. Svojim je priznanjima za ljepotu i talent vidljivima u brojnim popisima najljepših žena svijeta i zlatnom kipiću Oscaru, pridodala i nagradu za humanitarni angažman usmjeren boljitku Afrike. A mi bismo joj uz sve to, dodjelili i ulogu princeze Charlene u nekom budućem holivudskom hitu, jer je sličnost s monegaškom kraljevnom sve očitija

Glumica kojoj ne trebaju steznici, push-up grudnjaci niti hulahopke koje oblikuju tijelo, svojom je magnetičnom privlačnošću dala do znanja da njezinu moć čine talent i prirodna ljepota, ali i društvena osvještenost.

Na petu dodjelu nagrada 'Variety Power of Women 2013' Charlize Theron stigla je u bijeloj haljini širokog kroja istaknula je noge, inzistirajući na stajlingu koji se zasniva na eleganciji i umjerenosti.

>> Charlize Theron: Ombré pramenovi čak i na kratkoj kosi

Takvim se modnim kodom vodi i monegaška princeza Charlene od Monaca kojoj poznata oskarovka, pogotovo nakon skraćivanja kose, nevjerojatno sliči.

Ukoliko će se Hollywood odlučiti na ekranizaciju zanimljive životne priče nekadašnje australske plivačice a danas supruge princa od Monaka, sigurni smo da neće biti dvojbe oko odabira glavne glumice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju