Dok se u New Yorku odvija tjedan mode, glavni događaj sezone u svijetu dizajnera i manekenki, Cindy Crawford, nekadašnja sudionica tog kreativnog kosa, uživa u mirnoći prazne plaže u Los Angelesu. U tajicama i bijelom topu bez rukava izgedala je senzacionalno, u skladu sa svojim godinama i u dugu još uvijek nedodirljivog supermodela

Četrdeset i sedam godina stara manekenka se s pista i editoriala povukla 2000. godine, no i dalje se povremeno pojavljuje kao 'posebna gošća' u svjetski najpoznatijim modnim časopisima.

Na crveni tepih zakorači samo ukoliko je riječ o najvećim događajima poput filmskog festivala u Cannesu ili humanitarnim večerama, posebno ukoliko su posvećene liječenju protiv onkoloških bolesti prema čemu je i osobno posvećena.

A da Cindy i dalje izgleda fantastično i prije svega prirodno potvrđuju fotografije na kojoj se opušta šetajući u tajicama i običnom bijelom topu.

Majka petnaestogodišnjeg Presley Walkera i trinaestogodišnje Kaije Jordan nije se usukala višegodišnjim dijetama niti vojničkim vježbanjem poput nekih njezinih celebrity vršnjakinja, već je svojojoj ljepoti dopustila da sazrijeva zajedno s njezinom životnom ulogom.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju