Westgate Shopping City ovoga vikenda bit će mjesto održavanja velikog open – air glazbenog spektakla, West House Reunion Festival okupit će vodeća imena elektronske glazbene scene. Uz ovu glazbenu poslasticu posjetitelje očekuju i brojna druga događanja na inline terenu centra kao što su sportska natjecanja: otvoreno prvenstvo brazilskog jiu – jitsua, taekwondo turnir i plesni nastupi.

U petak možete pogledati atraktivni plesni event na kojem će se predstaviti razni stilovi i zanimljive koreografije plesnih studija Cro Dance i La Dance. Subota i nedjelja proteći će u znaku sporta i važnosti bavljenja sportom, rekreacijskim aktivnostima i brigom o zdravlju.

U organizaciji TKD kluba Jakovlje u subotu će se održati taekwondo turnir na kojem će nastupiti brojni natjecatelji koji će odmjeriti snage u ovoj drevnoj borilačkoj vještini. U nedjelju možete uživati u otvorenom prvenstvu brazilskog jiu – jitsua, najvećem takve vrste na području istočne Europe.

Tijekom ovoga vikenda održat će se i još jedan vrlo popularni Late Night Shopping koji donosi odlične popuste na najnovije kolekcije više od 700 vodećih svjetskih brendova. Nemojte propustiti ovu priliku i obavite svoj shopping po izuzetno povoljnim cijenama. Predah od zabave i dobrog shoppinga potražite u brojnim kafićima i restoranima centra koji će imati 50% popusta na pića za vrijeme Late Night Shoppinga.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju