Caitlin Moran je spisateljica, kolumnistica, kritičarka, novinarka, supruga i majka, a sve su te uloge izrasle iz temeljnog pitanja: kako biti žena? Želite li saznati odgovor iz ove duhovite i inspirativne knjige, javite nam se i možda jedan primjerak stigne baš na vašu adresu

U duhovitoj, britkoj i provokativnoj autobiografiji, začinjenoj pikantnim detaljima iz života, Caitlin Moran autorica knjige 'Kako biti žena' uspijeva nas nasmijati, ali i potaknuti da se ozbiljno zapitamo koliko smo svjesne svojeg ženskog nasljeđa i svojeg povezujućeg koda s ostalim ženama.

Emocionalne oscilacije pri čitanju knjige pružaju nezaboravno i uzbudljivo putovanje.

Od šaljivih rečenica: '… da postoji neka čarobna kaciga za čitanje ženskih misli, bilo koji muškarac koji bi je stavio na glavu, bio bi odmah zaprepašten… količinom ženske ludosti koju bi taj eksperiment otkrio.', do ozbiljnijeg esejističkog pristupa: '… Ja nisam ni za žene niti protiv muškaraca. Ja navijam za šest milijardi (stanovnika planeta Zemlje)'.

U osobnoj ispovijesti koju rese intimni razgovori i brojni opisi izlazaka s prijateljicama, tulumarenje s Lady Gagom, intervjui sa slavnim osobama, prožeti dinamičnim osvrtima na trenutačnu zbilju i događanja u svijetu, Caitlin nas smješta u samo srce našeg života, pozivajući nas da ga s tog mjesta i promotrimo.

Želite li osvojiti jedan od 3 primjeraka knjige 'Kako biti ćena' Caitlin Moran u izdanju Planetopije potrebno je točno odgovoriti na nagradno pitanje i imati malo sreće. Pitanje glasi -  koje ključno pitanje autorica postavlja u knjizi?

Odgovore šaljite na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr do 20. svibnja kada ćemo objaviti dobitnike. Točan odgovor glasi - kako biti žena?. Dobitnice su Tena Vavra, Marijana Romić i Lena Roguljić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju