Najveće saveznice ljepote koje u tek nekoliko trenutaka izdužuju figuru za čak 14 centimetara, popravljaju držanje i potiču tijelo na graciozno kretanje nezamjenjive su štikle. No prednosti čak i vrtoglave potpetice lako može narušiti pogrešan odabir modela, cipele s kojima treba oprezno odabrala je velika ljubiteljica štikli Eva Longoria

Poznata ljubiteljica mode i i modnih trendova Eva Longoria u isticanju elegancije i seksepila najčešće poseže za najvećim saveznicama ljepote i dobrog izgleda – štiklama.

Modeli cipela do iznad gležnja zahtjevaju oprez jer vizualno skraćuju nogu

>>Eva Longoria: U konkurenciji za najseksi vlasnicu restorana

I dok su ženstveni, otvoreni modeli salonki s vrtoglavim potpeticama njezin prvi izbor, za crveni tepih ispred vlastitog restorana popularna Latina odabrala je model cipela s kojim ipak treba oprezno.

>>Seksi štikle: Što nam za ovo ljeto predlaže hrvatski Manolo Blahnik?

Crne polučizmice otvorenih prstiju i sa istaknutom središnjom trakom u bež boji uklopile su se uz stilski drugačije izdanje za koje se Eva odlučila, zatvorene haljinice s prozirnim rukavima.

No prednost potpetica ipak je narušila dužina modela koji je prešao gležanj i učinio ono što žarko želimo izbjeći, vizualno je skratio noge poznate glumice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju