Nakon 6 sezona ispred televizijskih kamera, Eva Longoria nije odustala od televizijskog biznisa, već se odlučila pozicionirati iza kamere kao producentica showa 'Devoius Maids'. No, na partyju održanom u čast serije upravo je ona bila glavna zvijezda za što je bio zaslužan i zanimljivi kombinezon koji je s prednje strane izgledao obično, ali je zato s leđa prikazao Evu seksepilnije od mnogih haljina koje je nosila

I Eva Longoria se drži bijele boje kao najsigurnijeg izbora za ljetne partyje na otvorenom, ali se za razliku od mnogih dama koje se odlučuju za koktel ili fluidne haljine ona okrenula kombinezonu.

Ovaj zanimljivi modni komad s prednje strane izgleda vrlo odmjereno, a s leđa pršti od Evinog seksepila

U njemu se pojavila na zabavi organiziranoj u čast serije 'Devoius Maids' u koju nije uključena kao glumica, već kao producentica.

>> Eva Longoria: Istaknut najerotičniji dio tijela za veliki Cannes

Dok je ovaj zanimljivi modni komad s potpisom Pamelle Roland s prednje strane izgledao vrlo odmjereno, sa stražnje strane je prštao od Evinog seksepila.

>> Eva Longoria: Lak za nokte koji razbuđuje sva osjetila

Gornji dio kombinezona krojen kao korzet te izrađen od prozirne tkanine istaknuo je njezina leđa, dok su ušici u struku senzualno naglasili njezinu savršeno oblu guzu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju