Latino glumica Eva Longoria najbolji je primjer kako se slava itekako pametno može 'iskoristiti', u njezinom primjeru za podizanje svijesti o socijalnim i društvenim pravima. Goruća politička aktivistica za svoje napore u ohrabrivanju žena da iskoriste pravo glasa primila je nagradu za aktivisticu godine na gala događanju u Washingtonu

Svježoj tituli magistrice Kalifornijskog državnog sveučilišta slavna glumica Eva Longoria  pridružila je sada i novu hvalevrijednu titulu. Dorothy I. Height Racial Justice nagradu za aktivisticu godine na polju ohrabrivanja žena na pravo glasa poznata glumica primila je u Washingtonu.

Da konzervativno može biti senzualno pokazala je Eva Longoria u haljini od čipke

>>Čipka i štikle koje oduzimaju dah

Za crveni tepih gala večeri koji je sukladno tematici zahtijevao konzervativniji dress code Eva je odabrala prikladnu haljinu propisnog prizvuka kojeg su zadovoljili kroj do ispod koljena i dugački rukavi.

>>Milanka Opačić čipkom 'pomela' Severinu

No ipak iskusna pozerica čije svako pojavljivanje na crvenom tepihu ne može proći nezamijećeno za izazovan pečat svog konzervativnog izdanja odabrala je čipku kao materijal koji nepogrešivo jamči senzualnost i pritajenu erotičnost.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju