Ako ste mislili da su kožnati korzet, uska haljina i majica s printom rezervirani za tinejdžerke grdno se varate. To su potvrdile četiri bakice koje su se okušale u ulozi modela i otkrile svoje modne fetiše među kojima vladaju popularne čizme Marte, tajice i trendi minice

Jean Woods ima 75 godina, obožava otkačenu bob frizuru i ne skida se iz Marti. Daphne Selfe ima 85 godina i najstarija je manekenka na svijetu i ne boji se riskirati s modom. Gillian Lynne ima 87 godina, obožava minice e smatra da su joj noge a 'najjače oružje'.

>> Super bake: Modeli iznad 60 nekad i danas

Ove tri pripadnice treće životne dobi doista su nevjerojatne što su i pokazale u dokumentarcu pod nazivom 'Fabulous Fashionistas' kojeg emitira britanski televizijski program Chanal 4.

Kratki dokumentarni film opisuje šest nevjerojatnih bakica kojima godine nisu nikakva prepreka za uživanje u modi i u životu općenito. Dokumentarac opisuje njihove bogate živote, a najzanimljiviji dio se veže uz njihovu ulogu modela.

>> Raquel Welch: I u 73. godini najraskošnije tijelo pješčanog sata

Naime, trendi bake odjevene u mladenačke kombinacije poput kožnatog korzeta, maksi haljine, traper jakne, tajice ili majica s printom uživale u modnom snimanju ističući sve svoje kvalitete i jednostavno uživajući u čarima treće životne dobi.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju