Britanski kraljevski par odlučan je u namjeri da malenog princa Georgea poštede službenih portreta i savršeno namještenih fotografija. Nakon jednostavne i 'obične' fotografije u dvorištu imanja u Berkshiru koju je uslikao djed Michael Middleton, vojvotkinja Catherine i princ William objavili su novu fotografiju malenog prijestolonasljednika snimljenu na prozoru palače

Fotografija kojom se najavljuje kraljevski posjet Australiji i Novom Zelandu, princ William i vojvotkinja Catherine najavili su nenamještenom obiteljskom fotografijom snimljenoj na prozoru njihove rezidencije u palači Kensington.

Glavna zvijezda fotografije ipak je osam mjeseci star princ George čiju pozornost nije zadobio fotograf već pas Lupo. Za razliku od prijašnje fotografije na kojoj je bio tek mala beba, ovaj prizor pokazuje znatiželjnog dječačića koji će vrlo brzo postati miljenik britanske nacije.

Opušteni i ležerno odjeveni kraljevski par je i ovom, za kraljevske protokole, netipičnom fotografijom i odabirom fotografa Jasona Bella poznatog po slikanju poznatih osoba, dao do znanja da će kraljevske dužnosti raditi po svom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju