Neke se zvijezde bez šminke i Photoshopa osjećaju ogoljeno i nespremno za izlazak u javnost. No, ima i onih dama koje upravo u takvim izdanjima izgledaju najbolje i najiskrenije

Medijski standardi ljepote nekada su se temeljili na 'pravilu od 3 bore' kojim se ograničavalo retuširanje i medijsko manipuliranje fotografijom, tako da fotografirana zvijezda ima 'dodir' sa svojim prirodnim izgledom.

No, ono se s vremenom izgubilo zbog čega su glumice, pjevačice i modeli počele izgledati kao nestvarne lutkice po nekoliko godina ili desetljeća mlađe nego što ustvari jesu.

>> Ljupka Gojić: Mama koja bez šminke izgleda poput djevojčice

Tu plastičnu sliku ruše paparazzi fotografije koje ih pokazuju prilikom izlaska iz teretane i trgovine, baš kao i društvene mreže na kojima ona hrabrije i iskrenije zvijezde pokazuju kako izgledaju bez šminke i Photoshopa te one manje hrabre spremne objaviti svoje iskrene fotografije uz pomoć filtera i 'poskrivečki' stavljenog pudera i maskare.

Izdvojili smo one najiskrenije žene koje su se pokazale bez šminke i potvrdile kako u 'najogoljenijem' izdanju izgledaju kao prave zvijezde.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju