Iako pismo u sandučiću i miris tinte na papiru ne može zamijeniti niti jedna poruka moderne tehnologije novi način komunikacije, a time i zavođenja postao je nevjerojatno popularan. No iako slanje poruka putem mobitela ili društvenih mreža može biti vrlo zabavno, romantično i seksi, nisu svi dobri u zavođenju i opisivanju osjećaja. Potražite horoskopski znak vama drage osobe i otkrijte kako ga zavesti

Ovan
Iako su Ovnovi veliki zavodnici koji vole flert licem u lice niti poruke im nisu strane. Oni će pronaći pjesmu koja opisuje njihove osjećaje ili će citirati nekog pjesnika što je sasvim dovoljno da nekoga obori s nogu.

Bik
Romantični Bikovi vole se igrati i zabavljati ljubavnim porukama. No njihove poruke ne sadrže samo riječi već i znakove i sličice koje opisuju njihove emocije. Vole romantično dopisivanje prepuno toplih riječi.

>>10 stvari kojima muškarci ne mogu odoljeti

Blizanci
Oni su majstori verbalnog zavođenja pa im poruke itekako idu u susret. Njihovi tekstovi su dugi i prepuni su najromantičnijih i najdubljih riječi koje će otopiti onoga kome su namijenjene, a žele li biti duhoviti dobro će ih i nasmijati.

Rak
Rakovi obožavaju iskazivati osjećaje riječima pa im je dopisivanje neka vrsta hobija. Na taj način će otkriti sve ono što nikako ne mogu licem u lice. Njihove poruke nisu prepisane već smišljeno i pomno birane samo za određenu osobu.

Lav
Lavovi bi radije izgovorili i pokazali nego napisali. Njima su poruke nužno zlo i ne vole dopisivanje već eventualno jednu, mudru i pomno odabranu poruku koja bi trebala kratko i slatko opisati njihovo trenutno stanje emocija.

Djevice
Zašto gubiti dragocjeno vrijeme na dopisivanje kada sve to možete učiniti oči u oči? Ovo je moto Djevica koje baš i ne vole pisati o svojim osjećajima. Kada se potrude poslat će samo nekoliko ciljanih poruka, a ako nisu zainteresirani pravit će se da nečiju poruku nisu niti vidjeli.

Vaga
Radoznale i domišljate Vage uživaju u osmišljavanju i slanju poruka te zavođenju preko istih. Vole mudre i romantične citate iz pjesama i knjiga koji mogu biti i dvosmisleni te time zaintrigirati osobu kojoj su namijenjene.

Škorpion
Intrige su njihova strast što znači da ih dopisivanje itekako privlači. Tajanstveni Škorpioni vole se igrati s riječima, a više od svega ih privlači 'peckanje' i zavođenje porukama koje imaju dvosmisleno značenje.

Strijelac
Duhoviti Strijelci vole filozofirati, a samim time njihove su poruke vrlo bogate i zanimljive. Oni padaju na tajanstveno i pomalo nedorečeno dopisivanje koje se može opisati kao pravo filmsko udvaranje.

Jarac
Romantičan i nježnosti željan Jarac obožava zavođenje putem pisanih poruka. Oni uživaju čitati lijepe riječi upućene njima, ali isto tako, kada su 'zagrijani' za nekoga vole pisati iskreno i otvoreno o svojim osjećajima te dragoj osobi otvoriti dušu.

Vodenjak
Vodenjaci su umjetnici moderne tehnologije i modernog zavođenja. Oni se ne vole 'igrati' romantičnim riječima već duhovitim i šaljivim porukama, posebno onima na koje je gotovo nemoguće odgovoriti. Vole tehnologiju i uživaju u slanju fotografija i pjesama.

Ribe
Ribe obožavaju poruke i dopisivanje i upravo je to način na koji žele zavoditi i biti zavedene. Oni su nevjerojatni zavodnici koji jako dobro znaju što i kada napisati, ali jednako tako su slabi na riječi koje su poklonjene njima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju