Nedavno se britanska manekenka Rosie Huntington-Whiteley pohvalila kako prekrasni ten zahvaljuje navici ispijenja osam čaša vode dnevno. A onda je uhvaćena kako u ruci stišće bočicu prirodne izvorske vode Jana

Želite li prekrasnu put kao u 27 godina stare Rosie Huntington-Whiteley, pijete mnogo vode. Želite li utegnuto i zdravo tijelo – jedite zdravo i vježbajte jogu. Takav je bar savjet podijelila s obožavateljima uoči nove ljetne sezone na društvenim mrežama.

Da i sama slijedi svoje savjete britanska ljepotica dokazala je izlazeći iz jednog fitness centra u Los Angelesu stiščući bocu prirodne izvorske vode Jana. Oduševila je slučajne prolaznike jednostavnom sportskom kombinacijom sive majice, crne trenirke i visokih tenisica, koje je upotpunila sunčanim naočalama i decentnim make-upom.

Nekadašnja Viktorijina anđelica prije nekoliko godina započela je i filmsku karijeru: zamjenila je Megan Fox u mega uspješnom serijalu o Transformerima, a sljedeće godine trebala bi se pojaviti u četvrtom nastavku Pobješnjelog Maxa uz Toma Hardyja i južnoafričku divu Charlize Theron.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju